Wie is wie

Dr. Robbe Sebrechts - haio

Een Huisarts in opleiding (HAIO) is een afgestudeerde arts die in het kader van verdere specialisatie huisartsgeneeskunde tijdelijk in onze praktijk werkt.

Robbe Sebrechts blijft in onze praktijk tem 31/03/2023.

Dr. Kate Hendrickx - haio

Een Huisarts in opleiding (HAIO) is een afgestudeerde arts die in het kader van verdere specialisatie huisartsgeneeskunde tijdelijk in onze praktijk werkt.

Kate Hendrickx blijft in onze praktijk tem 30/09/2023.

Dr. Enid Raats - huisarts

Dr Raats stopt in de praktijk einde mei 2023

Na 15 jaar met veel plezier en toewijding als huisarts te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe fase in mijn carrière. Ik zal mijn passie voor de gezondheidszorg blijven volgen en zet een stap richting nieuwe projecten en kansen.

Niettemin vind ik het moeilijk om afscheid te nemen. Jullie hebben mijn werk als huisarts hier tot een aangename en waardevolle ervaring gemaakt. Het is altijd een voorrecht geweest om mensen te ondersteunen bij hun gezondheidsproblemen en levensverhalen. Ik wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen en openheid.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie in goede handen gaan zijn bij mijn collega’s in de praktijk. Met veel zorg wens ik je dossier over te dragen aan hen en blijf ik beschikbaar voor de collega’s voor overleg.  

Vriendelijke groeten,
Dr Enid RaatsDr. Katrien Adriaensen - huisarts - sportarts

Katrien Adriaensen studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2009. Ze was huisarts-in-opleiding in de praktijk van 2009 tot 2011. Daarna studeerde ze sportgeneeskunde te Leuven en behaalde ze het diploma ‘tropische geneeskunde voor huisartsen’ aan het tropisch instituut te Antwerpen.
Ze heeft een bijzondere interesse in kinderen, sportletsels, traumatologie en kleine heelkunde.

Dr. Liese De Smyter - huisarts

Liese De Smyter studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2020. Ze was huisarts-in-opleiding in de praktijk van 2018 tot 2020. Zij werkt ook als arts bij Kind en Gezin.

Dr. Pieter Provinciael - huisarts

Pieter Provinciael studeerde af aan de Universiteit Antwerpen in 2019
Vooraleer hij startte met de specialisatie huisartsgeneeskunde heeft Pieter 3,5 jaar de opleiding gynaecologie – verloskunde gevolgd waardoor hij een extra bekwaamheid heeft in de gynaecologie, obstetrie (verloskunde) en senologie (borstziekten).
U kan ook bij hem terecht voor algemene gynaecologische en verloskundige echografie.

Dr. Kristof Hillemans huisarts

Kristof Hillemans studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2005
Hij is huisarts net zoals zijn vader Christian.
Hij combineert het werken in onze praktijk met het opleiden van jonge huisartsen en raadplegingen bij Kind en Gezin.

Dr. Michel Creemers - huisarts - sportarts

Michel Creemers studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1986. Daarna behaalde hij ook het getuigschrift in de sportgeneeskunde.
Sinds 1988 is hij in Lint als huisarts gevestigd. Eerst solo en sinds september 2006 in de huisartsenpraktijk Haverveld.
Hij heeft een brede interesse in de geneeskunde. Huisartsgeneeskunde boeit hem nog steeds enorm en het persoonlijke contact met patiënten geeft hem een grote voldoening.  Sport gebonden problemen dragen zijn interesse.

Dr. Kristel Van Tichelt - huisarts

Kristel Van Tichelt studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1998. Ze heeft een brede interesse in vele domeinen van huisartsgeneeskunde. Ze ervaart het als een voorrecht om mensen op hun levensloop te mogen begeleiden.

Verpleegster Hermine

Hermine is elke woensdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag in onze praktijk.
Een afspraak voor een bloedname kan enkel telefonisch gemaakt worden en enkel indien u al in het bezit bent van een aanvraagformulier.

Verpleegster Sanne

Sanne studeerde af als bachelor sociaal verpleegkundige aan Lessius Mechelen in 2012. Van 2016 tot 2018 volgde zij de opleiding ‘verpleegkundige in de huisartsenpraktijk’. Zij deed een jaar stage in de praktijk. Op dinsdagvoormiddag en woensdagnamiddag helpt Sanne met hechtingen verwijderen, oren uitspoelen, inspuitingen, ECG. Daarnaast volgt zij systematisch patiënten mee op met chronische aandoeningen zoals diabetes en COPD. Je kan bij haar ook terecht voor een screening van risico op hart-en vaatziekten. Eveneens helpt zij jou graag verder met het opbouwen van een gezonde levensstijl.

Els Van Hove

Els Van Hove werkt in de praktijk als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, allerhande vragen en administratieve zaken.

Emma Lefèvre

Emma Lefèvre werkt in de praktijk als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, allerhande vragen en administratieve zaken.

Chaima El Zarad

Chaima werkt in onze praktijk als poetshulp. Ze helpt ons dagelijks om de praktijk zo netjes en proper mogelijk te houden.