Wie is wie

Dr. Lotte Deleu - haio

Een Huisarts in opleiding (HAIO) is een afgestudeerde arts die in het kader van verdere specialisatie huisartsgeneeskunde tijdelijk in onze praktijk werkt.

Lotte Deleu blijft in onze praktijk tem 30/09/2024.

Dr. Ellen Janssens - haio

Een Huisarts in opleiding (HAIO) is een afgestudeerde arts die in het kader van verdere specialisatie huisartsgeneeskunde tijdelijk in onze praktijk werkt.

Ellen Janssens blijft in onze praktijk tem 30/09/2024.

Dr. Goele Noorenberghe - huisarts

Goele Noorenberghe is sinds 1/9/2023 nieuwe vaste arts in de praktijk.

 

Dr. Celien Van Brandt

Celien Van Brandt start op 2/11/2023 als nieuwe vaste arts in de praktijk.

Dr. Liese De Smyter - huisarts

Liese De Smyter studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2020. Ze was huisarts-in-opleiding in de praktijk van 2018 tot 2020. Zij werkt ook als arts bij Kind en Gezin.

Dr. Pieter Provinciael - huisarts

Pieter Provinciael studeerde af aan de Universiteit Antwerpen in 2019
Vooraleer hij startte met de specialisatie huisartsgeneeskunde heeft Pieter 3,5 jaar de opleiding gynaecologie – verloskunde gevolgd waardoor hij een extra bekwaamheid heeft in de gynaecologie, obstetrie (verloskunde) en senologie (borstziekten).
U kan ook bij hem terecht voor algemene gynaecologische en verloskundige echografie.

Dr. Katrien - huisarts - sportarts

Katrien Adriaensen studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2009. Ze was huisarts-in-opleiding in de praktijk van 2009 tot 2011. Daarna studeerde ze sportgeneeskunde te Leuven en behaalde ze het diploma ‘tropische geneeskunde voor huisartsen’ aan het tropisch instituut te Antwerpen.
Ze heeft een bijzondere interesse in kinderen, sportletsels, traumatologie en kleine heelkunde.

Dr. Kristof Hillemans - huisarts

Kristof Hillemans studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2005
Hij is huisarts net zoals zijn vader Christian.
Hij combineert het werken in onze praktijk met het opleiden van jonge huisartsen en raadplegingen bij Kind en Gezin.

Dr. Kristel Van Tichelt - huisarts

Kristel Van Tichelt studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1998. Ze heeft een brede interesse in vele domeinen van huisartsgeneeskunde. Ze ervaart het als een voorrecht om mensen op hun levensloop te mogen begeleiden.

Dr. Michel Creemers - huisarts - sportarts

Michel Creemers studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1986. Daarna behaalde hij ook het getuigschrift in de sportgeneeskunde.
Sinds 1988 is hij in Lint als huisarts gevestigd. Eerst solo en sinds september 2006 in de huisartsenpraktijk Haverveld.
Hij heeft een brede interesse in de geneeskunde. Huisartsgeneeskunde boeit hem nog steeds enorm en het persoonlijke contact met patiënten geeft hem een grote voldoening.  Sport gebonden problemen dragen zijn interesse.

Verpleegster Hermine

Hermine is elke woensdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag in onze praktijk.
Een afspraak voor een bloedname kan enkel telefonisch gemaakt worden en enkel indien u al in het bezit bent van een aanvraagformulier.

Verpleegster Sanne

Sanne studeerde af als bachelor sociaal verpleegkundige aan Lessius Mechelen in 2012. Van 2016 tot 2018 volgde zij de opleiding ‘verpleegkundige in de huisartsenpraktijk’. Zij deed een jaar stage in de praktijk. Op dinsdagvoormiddag en woensdagnamiddag helpt Sanne met hechtingen verwijderen, oren uitspoelen, inspuitingen, ECG. Daarnaast volgt zij systematisch patiënten mee op met chronische aandoeningen zoals diabetes en COPD. Je kan bij haar ook terecht voor een screening van risico op hart-en vaatziekten. Eveneens helpt zij jou graag verder met het opbouwen van een gezonde levensstijl.

Els Van Hove

Els Van Hove werkt in de praktijk als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, allerhande vragen en administratieve zaken.

Emma Lefèvre

Emma Lefèvre werkt in de praktijk als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, allerhande vragen en administratieve zaken.